Norges Spiskammer

Hamarregionen har spisesteder som kan friste med både lokale og eksotiske smaker.

I Hamar er det ikke langt mellom spisesteder med spesialiteter som japansk sushi, fusion food, amerikansk, asiatisk og indisk mat, fisk- og skalldyrretter, for å nevne noen av mulighetene. 

 

Regionen ligger også i det norske matfatet, i et av landets mest fruktbare jordbruksområder. Her holdes de gamle mat- og drikketradisjonene i hevd, og et stort antall lokale matprodusenter sørger for at serveringssteder og gårdsbutikker kan tilby prisbelønte smaker.

 

Her lages retter av lågåsild hentet opp fra Mjøsa, gjeddekaker, pultostpai, hjemmelaget iskrem med lokale smaker, spekepølse av hjort, elgkarbonader, solbærprodukter osv. Ta deg tid til å nyte!

 

Cookies

visit-hedmark.no benytter cookies. En cookie er en liten tekstfil/informasjonskapsel som lagres av nettleseren din. Ved å bruke visit-hedmark.no samtykker du i at vi kan sette cookies i din nettleser. Les mer om bruken av cookies

Godta