Påmelding Østerdalskonferansen

Her melder du deg på til Østerdalskonferansen 8.-9. mars 2017. Siste frist for påmelding er 2. mars.

Påmeldingsfristen for deltagelse er passert. Påmeldingsskjema og lenker til online bestilling er fjernet. Har du spørsmål om  påmelding til Østerdalskonferansen kan du ta kontakt med Trond Asle Daltveit på tlf. 400 27 011 eller trond.daltveit@visiter.no.

Full pakke med foredrag begge dager og middag: kr 2.400,- ekskl mva. Ønsker du å spare fakturagebyr kan du bestille full konferansepakke gjennom vår online booking her (Visa og Mastercard, merk at på online booking blir prisene oppgitt inkl. mva).

Kun foredrag og lunsj en av dagene: kr 1.500,-, ekskl mva. Ønsker du å spare fakturagebyr kan du bestille en dags konferansepakke gjennom vår online booking her (Visa og Mastercard, merk at på online booking blir prisene oppgitt inkl. mva). Middag onsdag kveld er valgfritt alternativ i bookingen.

For deg som kun skal delta en dag kan du bestille middag onsdag kveld (valgfritt) i bestillingskjema under: Totalprisen for deltagelse en dag og middag er kr 2.000,- eks. mva.

Overnatting
blir i år på Scandic Elgstua, pris er kr 1.050,- per person i enkeltrom (inkl. mva). Her finner du bestillingskjema som sendes direkte til Scandic Elgstua. Du kan også ta kontakt direkte på telefon (+47) 62 40 10 70. Oppgi konferansekode: Østerdalskonferansen 2017.

Bruker du skjemaet under til påmeldingen vil du motta faktura til oppgitt e-post eller per post dersom kun fakturaadresse blir oppgitt. Fakturagebyr er kr 60,-. Det er ingen tilleggsavgifter på online booking (forhåndbetales med Visa eller Mastercard). Har du spørsmål om påmelding til Østerdalskonferansen kan du ringe Trond Asle Daltveit, tlf. 400 27 011.

Påmeldingen er bindende og ved avmelding vil ikke deltageravgiften bli refundert.

Cookies

visit-hedmark.no benytter cookies. En cookie er en liten tekstfil/informasjonskapsel som lagres av nettleseren din. Ved å bruke visit-hedmark.no samtykker du i at vi kan sette cookies i din nettleser. Les mer om bruken av cookies

Godta